Calitate la usa ta!

Home

UŞI DE INTERIOR
Oferta de uşi de interior include două tipuri de uşi: simple sau duble, acestea putând fi plane sau profilate. În funcţie de modelul selectat interiorul canatului de uşă poate fi confecţionat din fagure de stabilizare, PAL perforat sau plin. Sunt disponibile modele diferite (plane, frezate, consolidate, cu geamuri, cu inserţii de aluminiu sau inserţii în relief) şi o gamă largă de culori a diferitelor finisaje (lacuri, laminate, furnir natural şi finisaje sintetice). În plus, uşile de interior pot fi produse in varianta glisanta, folosind sistemele de glisare oferite de Porta Doors.

UŞI DE INTRARE DE INTERIOR ŞI EXTERIOR
Uşile de intrare pentru interior oferite de PORTA au structura uşilor plane, în timp ce tipul de material utilizat ca umplutură (PAL perforat, PAL stratificat sau  PAL ranforsat cu bare de fier) este strict asociat cu funcţia uşii (de exemplu, izolare mai bună împotriva zgomotului, rezistenţă la foc sau rezistenţă antiefractie). Ţinând cont de diferitele cerinţe estetice ale clienţilor, oferim două tipuri de uşi:

• uşi plane finisate cu  CPL sau furnir natural
• uşi frezate finisate cu PVC.

Pe lângă oferta de uşi de intrare (utilizate în clădirile de apartamente) Grupul Porta oferă uşi de
exterior, durabile datorită materialelor rezistente la condiţiile atmosferice. Printre uşile de intrare
pentru exterior oferite de PORTA există uşi care au în componenţa lor foi metalice sau uşi cu rama din lemn si miez izolator termic. Uşile de intrare de exterior pot fi cu geam, iar în cazul
modelelor Gdynia uşile pot fi prevăzute cu supralumini atât laterale cât si superioare.

UŞI TEHNICE
Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor pieţei de investiţii şi construcţii Grupul Porta  a inclus în oferta sa uşile industriale. Utilizarea unor materiale de înaltă calitate şi a procedeelor avansate de producţie a dus la parametri înalţi de calitate oferiţi prin familia de uşi tehnice, cat şi la proprietăţi tehnice importante ale acestora (de exemplu, de izolare fonică, rezistenţă la foc, rezistenţa la factorii externi) care au fost măsurate şi confirmate de multe teste şi examene în laboratoarele dedicate.

TOCURI DE UŞĂ

Este bine-ştiut că pentru a avea un set complet, pe lânga uşă este nevoie de un toc  adecvat acesteia. Prin urmare, Porta sugereaza tocuri de uşă potrivite fiecărui model atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic. Designul modern şi disponibilitatea numeroaselor finisaje (finisaje sintetice sau furnir natural) sunt cu siguranţă aspectele specifice tocurilor oferite de Porta. Mai mult, pe lângă tocurile de uşă standard, oferim şi sisteme de glisare.
Ţinând cont de cerinţele înalte ale dezvoltatorilor şi investitorilor imobiliari, oferim şi soluţii non-standard pentru seturile de uşi cum ar fi dimensiuni speciale, vopsire în culori disponibile în paleta RAL sau NCS, uşi batante sau tocuri metalice din diferite profile şi pentru diferite grosimi de perete. Grupul Porta asigură deasemenea suport tehnic, consultanţă, montaj profesionist şi instructaj despre produse pentru partenerii şi contractorii săi.

 

Anunt

Tag Cloud

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Parteneri

eXTReMe TrackerSEO Agentie imobiliara

Urmariti si celelalte site-uri